Produsele comercializate pe website-ul www.faceto.ro se pot returna sau inlocui in conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.
Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Sameday la adresa menționată în comandă sau la Easybox, dacă se solicită.

Produse livrate la Easybox
Costul transportului pe teritoriul României costă 10 RON (Tarifele includ TVA.)

Produse livrate la adresă:

Costul transportului pe teritoriul României costă 13 RON (Tarifele includ TVA.)

Politica de Returnare a Produselor

În situația solicitării unui retur, vă informam că taxele de returnare sunt suportate de consumator. Costul de transport pentru retur este cel perceput de către societatea de curierat cu care alegeți să returnați produsul. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Returul produselor se poate face prin trimiterea acestora printr-o firmă de curierat rapid, fără a solicita ramburs. Contravaloarea bunurilor returnate se efectuează prin virament bancar, în contul pe care consumatorul îl va pune la dispoziția noastră.În situația în care produsul / produsele au avut transport gratuit, contravaloarea acestora va fi diminuată cu costurile de curierat pe care socieatatea noastră le-a suportat.
După completarea formularului de retur veți primi din partea unui operator informațiile necesare privind expedierea produselor pentru retur.

Important!

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului (valoare cu TVA), sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora defineste consumatorul ca fiind orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care, în cadrul contractelor care intră sub incidenţa prezentei legi, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale; 

Pentru orice sesizări și reclamații vă rugăm să ne contactați la adresa: roxana@faceto.ro